F**k!

Alla saker är borta och träningen börjar om 5 min....................!!!!!
Tur att jag inte ska träna då men är desto värre för Emma och Fanny som inte hittar hela sin utrustning! :S

Dagen roligaste: om man googlar ''blåst stekpanna'' så kommer en bild på Darin upp något som Emma konstaterade för några veckor sedan. Men vad hon inte viste var att hon själv skulle bli den första bilden som kommer upp när man googlar det. Sorry pucko! men vi älskar dig ändå sötis <3Emma P den blåsta stekpannan och ful jäveln Darin.

Något annat som är gulligt är att Emma P och hennes gulliga kille firar en månad idag. Grattis! För att visa hur mycket jag bryr mig och tycker om er så har jag gjort en bild till just er!

            

/ V

Måndag!!!!!

Hej alla! Ska hoppa på bussen om 30 min och åka iväg mot Älvsbyn till mina gulliga rumskamrater! Har förövrigt haft en lång skön helg med min familj och vänner. Hunnit färga håret, blev nästan lite för mörkt men kommer nog vänja mig.Puss Victoria

Ettasvalornas cykel- och "hamster"trubbel

Tjenare bloggen :)
Så 3/4 av vi i svalan 1 tog cyklarna och drog till Ica för att handla. Ingen slog ihjäl sig påvägen dit (det är grymt halt ute, det kanske ni har märkt? Oo'), men så fort vi kom in igenom dörrarna slog det hela slint.

Emma: Jag låste cykeln och jag har inte nycklarna med mig.
Resten av världen: -______-'''''

Så ja, vi handlade och så var det bara att försöka få hem cykeln (vem orkar åka tillbaka och hämta nyckeln liksom?). Så, efter många om och men, ledde jag (som i Fanny) två av cyklarna, och Emma och Victoria puttade/bar/släpade den låsta lila. Synd att det är för mörkt för skruttmobilen att fota, annars hade det nog kunnat se roligt ut :P


På hemvägen...
Emma: *börjar gallskrika när det springer något vitt och fluffigt över vägen*
Vi: Emma, vafan?
Emma: DET VAR EN HAMSTER!
Victoria: Det var en katt!
Emma: MEN JAG TRODDE ATT DET VAR EN HAMSTER, JAG ÄR LIVRÄDD FÖR HAMSTRAR!
Jag: ... och lämlar, och gröna pyttesmå larver...
Alla: *inser nivån på samtalet och börjar skratta sådär som bara övertrötta ettajävlar kan*


Helt enkelt en vanlig dag i ettajävlarnas liv alltså.
We know, pure awesomenessFanny, signing out