A NEW ERIA HAS COME

Detta är det absolut sista inlägget för oss i denna blogg. En blogg som varit med om mycket, allt från att kora snyggingar till att berätta färskt skvaller. Sistnämnda punkten blev det dock inte så mycket av. (ÖHH, UNDRA VARFÖR..) Till hösten blir vi två:or och det ser vi fram emot, känns som att vi har gjort ''ettajävlar'' grejjen nu.

Vi vill säga ett stort tack till er läsare som följt oss genom eld och vatten, även fast vi inte uppdaterat så himla mycket egentligen, men statistiken höll i sig ändå. WE LOVE YOU! (And specially you, VB) Kingarnas king!!

When autumn comes, so will also new ettajävlar comes. Om nollorna läser detta: DENNA BLOGG SKALL NI TA ÖVER. Och försök inte ens protestera, för då blire bara värre.

XOXO
/ettajävlarnaÄTA BÖR MAN, ANNARS DÖR MAN

idag satt ettajävel ett framför datorn och dunkade högt med musik, plötsligt kommer ettajävel nr 2 in genom ytterdörren och utbrister: jag är så sjukt sugen på thaimat, kan vi inte fara och äta det!!!! ettajävel nr 1 protesterar knappast då hennes kärlek till mat är svår och beskriva med ord. Så nu har vi invigt enda thairestaurangen här i byn (vad vi vet?!) och det var så himmelskt gott och båda åt för ett helt kompani och hämtade mer mat flera gånger, och dom lär ha matkoma flera timmar hädanefter. Men så gott det var!!