En värld med prisbelönta horor

Jag blir frustrerad, rent av arg! Det började för i tisdags men nu har det gått över styr, sedan länge tillbaka.
 
Allt började i måndags. Nöet spelade Farmville 2 under en rast och flera ettajävlar blev sugna på att pröva på det vansinnigt beroendeframkallande spelet. Nu är alla fast och älskar spelet, det skördas hit och det vattnas dit och sedan så hjälper man folk och är social. Allt är som en dröm men detta spel har en fruktansvärt obehaglig sida.
 
Efter ett visst antal matningar med foder så blir de tidigare mycket producerade djuren totalt värdelösa och oanvändbara då dessa djur helt plötsligt blir prisbelönta. En höna tror helt plötsligt att den är någon jävla överklass och kan strunta i att skjuta ägg och gödsel.
 
Jag blir så förbannad varenda gång det händer, jag vill slita dataskärmen i två delar och sedan ta första flyg till Zyngas huvudkontor och vrida nacken av varenda anställd. Man kände ju för någon dag sedan att djur, det är största och bästa inkomstkällan. Jag köpte inom kort varsel 5st Rhode Island Red hönor för 9000mynt/st. Hönorna var så jävla värda fram tills idag, nu är alla hönor värdelösa översittare som lika gärna kan få röven sprängd av kärnvapen. Av 16 djur som har har ägt har 14 st jävla idioter blivit prisbelönta. Jag mår illa.
 
 
 
Men så till det positiva. Elin Bergström har börjat spela Farmville :D
Elin har ingeting med rubriken att göra

Kommentarer:

1 Anonym:

haha! farmville nörd!!!!!

2 Anonym:

haha1 jag förstår dig helt! bra skrivet dessutom :)

Svar: Tack! :D
ettajavlarna.blogg.se

Kommentera här: