Häxblandning och USM

En summering utav USM skall nu ske.
En del av Skånes skogar doftar klor, den är väldigt taggig på sina ställen, akta er för getingar men oj så gudomligt fin bokskogarna är!
Tävlingarna för min del gick inte alls bra men det var en riktigt rolig helg, med massor av skratt, en hel del fall och snarkningar. Det var kuligt att få träffa mein fellow västerbottningar och allt annat folk som fanns på tävlingarna synd bara att detta var mitt sista USM :(
 
Anyhow så blev jag sjuk efter helgen och Signe snäll som hon är blandade mig en häxblandning bestående av echinagard, C-vitamin och vitlöksvatten som smakade som man kan tro att den kan smaka. Jag hoppas bara att den funkar så jag kan träna igen snart.
Sen så är det dags att alla andra ettajävlare börjar blogga!!
//Ettajäveln nummer 1 Freja
 

Då var det dags igen

Som rubriken lyder så är det dags igen... USM!! Som vi har taggat, som vi har fasat och som vi har hoppats bli friska i tid innan detta och nu är det dags. Imorgon åker vi, lyxigt nog flyger vi ner till skåneland och på fredagen börjar tävlingarna. Nu har jag på Coach E:s order studerat pm:en och vet exakt när och var och hur det kommer gå till i helgen. Självklart blire ju disco också men what happens at USM stays at USM. Trots sjukdomen som jag har haft känner jag mig relativt vass inför det som komma skall och jag hoppas att Norbotten får bra lag. Efter Coach E:s genomgång har jag tänkt mycket på vad som är viktigt för Mig under dessa lopp och jag tror att jag har kommit på vad det är. Annars önskar jag lycka till till de som ska springa SM i helgen och skickar telepatiska lyckosparkar! 
 
Bild från förra året :) KBK!!!