3 december - Intervju med Susanne Nilsson

En virusdrabbad Susanne kliver in i Svalan 2, G19. Hon är nästan död men ställer trots det upp på vår intervju. Fördelen med denna sjukdom är att Susanne använder sig av sin sexy voice. Hennes nya mål är att bli virusdrabbad oftare för att få sexy voice oftare. Den är helt obeskrivligt upphetsande och man måste själv höra för att förstå.

Just nu när denna intervju skrivs så håller Susanne på att byta klass från Natur till Teknik vilket vi alla tycker är väldigt kul. Teknik är för coola och Natur är bara för sådana som inte vet vad dem vill. Susanne säger ”De på natur tror att dem är så smarta men egentligen är det en hög med osmarta turkar”. Kloka tankar är det enda vi kan säga.

 

Susanne är en riktig livsnjutare, och hon går enligt livsmottot "stirrar alla på en och tycker man är galen, då vet ni hur det är för mig när jag är lugn".

 

Susannes framtidsplaner är att gifta sig med Charlie Sheen och sedan mörda honom så att hon blir rik så att hon kan köpa ett fett hus i Kina där hon kan använda kineser som trappsteg, eller bli vägingenjör. Intressanta funderingar, de kanske passar ihop, hon och Charlie Sheen? De kanske har samma intressen?

 

 

Susannes favoriträtt här på folkhögskolan är fiskpinnar med fyllning. Vad fyllningen är spekulerar hon gärna i. En vit/genomskinlig krämig vätska tränger ut ur fiskpinnen när man skär i den. Vem ligger bakom detta? Det är fortfarande ett mysterium! Susanne har även skapat en blogg där skriver hon om sin vardag, familj, hundar, sperma, träning, byn och så vidare. Bloggen heter Saraasuss.blogg.se. Där kan ni läsa mer om fiskpinnemysteriet. 

 

När vi frågar Susanne om hennes dåliga rykte svarar hon ”vadå dåligt rykte, jag är ju bäst!”. Det kan ju alltid diskuteras men vi låter henne tro det då det är bra för hennes självförtroende.

Susannes bästa raggningsreplik, ”Jag har ingen matta i mitt rum, kan jag ta dina kläder?!”. Hon använder den flera gånger per vecka trots att hon har sin pojkvän Martin Nilsson sedan två och ett halvt år tillbaka. Egentligen behöver hon inte låna kläder då golvet är fullt av hennes egna men hon kanske vill ha några i garderoben också!

 

Det lilla granskottet eller den gamla eken

Godis eller grönsaker

Harry Potter eller Star Wars

Star Wars eller Nobbe

Smör eller en Stekpanna

Palt eller Gröt (Svarar hon under hot från Jesper)

 

Civilstatus: Röd

Kommentera här: