5 december - Intervju med Lisa "GANGSTAH" Sundström

 
Idag är det dags för en närmare presentation av Svalans alldeles egna tvåa - Lisa! Även fast hon inte är en ettajävel så får hon en lucka dedikerad till her self bara för att vi gillar henne så mycket.
 

Lisa är ettornas förebild, idol och behöver-hjälp-med-plugg-i-nöden vän. Hon är allt och lite till, hon är bättre än inlagd sill. Det enda dåliga med Lisa är att hon mer än sällan (ofta) är borta på kvällarna hos en viss *****. När det kommer till killar är nämligen Lisa väldigt säker på sin sak; ”Han måste besitta en viss charm. Humorn är även viktig, men samtidigt måste man kunna ha deeptalks om deep things såsom meningen med livet och hårsnoddars spänst. Hon anser att ***** besitter alla dessa kvalitéer. Med tanke på Lisas utomordentliga förmåga att vara lättroad kan vi med stor säkerhet konstatera att det inte blir något problem gällande aspekten humor. Och med tanke på hennes ständigt återkommande djupa samtal med främst svalan-sambon Isabel förstår vi att dessa talks spelar stor roll. Utan dessa skulle det helt enkelt inte fungera. Vilket namn som döljer sig bakom ***** är osagt, men hon lämnar dock en smula förhoppning om tillkännagivandet för detta; ”kanske ni får veta i nästa års julkalender”.

 

När frågan om minnen kommer upp delar hon mer än gärna med sig av sina ”legendariska” minnen från skid. Vi ber henne att välja ut en specifik händelse, en uppgift som verkar vara mycket svår. Men till slut bestämmer hon sig; ”på måndagsfikat en gång uppstod det en större tystnad av imponering efter att jag sagt att jag varit på Vimmerby och setts Pippis hus IRL, än tystnaden som uppstod av Sigges briljerande om att hon varit i New York [city]. Då inser man hur hur mäktig Astrid Lindgren faktiskt är. Astrid är KUNG!”.

 

Men egentligen är alla måndagsfikor starka minnen för Lisa. Hittills har den gudomligt utsökta delikatessen i form av morotskaka v.45 varit bäst. ” FÖR DEN VA SÅ JÄÄÄÄÄFLA GO”.

 

Skulle vi få beskriva Lisa med bara ett ord hade vi beskrivit henne som #hot #swedish #babe #cute #girl #brown #blonde #hair #meganice #supercool #awesome #best.... och....

 

#BIFF

 

 

Att Lisa är intresserad av hockey går inte att ta miste om. På väggen i sitt rum är en Lule Hockey-tröja stabilt uppsatt, vilket intygar hennes kärlek för de små liven som glider runt i jakten på en svart, cirkelformad sak, s.k. ”puck”. Hon kan stolt meddela att hon rentav skulle vilja klassa sig själv som mästare på att lira NHL, och har en (numera icke-dold) talang för spelet. Hon anser dock att "det är jobbigt att man kan bli offside... så himla onödigt när man vill scora" Vilket är alldeles förståeligt. Dock är det alltför längesen hon spelade detta spel, något som uppenbart tynger hennes samvete; "Senaste gången jag spelade var... i juni..."
Mer ord sägs inte förutom några dova svordomar såsom "fan" och "fuck",
för nu är gråten nära och Lisa fullkomligt rusar ut ur rummet med en blick som säger "Vill inte prata om det här nå mer" och "ska fan gå och äta choklad istället. Choklad dä ä gött dää". Men denna halvårs-paus tolkar vi enbart som ett uppehåll i karriären, en karriär som ska återupptas inom en snart framtid. När vi istället påminner Lisa om att det snart är dags för JVM skiner hon upp och all tidigare sorg tycks vara som bortblåst. Livet leker igen, och är man med i leken får man leken tåla!

 

 

 

 

Snabbfrågor: 

Snyggast på skid: "Jag tycker Sture är snygg"

Coolast på skid: Sigge ”kommentarer överflödiga”.
Rostbiff eller pizza ”rostbiff tycker jag luktar lite godare”

Ängel eller snögubbe

Morot eller gurka

Mulberryeller Burberry

Tallhed eller grönområde

 Något du inte vet om Lisa:

 • Hon funderar på att antingen bli författare eller journalist när hon blir stor. ”Eller så vill jag bli psykologi”.

 • Hon vill hemskt gärna bo på dårhus – för där får man god mat (?!).

 • Favoritcitatet lyder; ”Iwant toparty all night, and sleep all day, and throw all my money away”.

   


  Nu blev Lisa så psykiskt utmattad av denna krävande intervju, så nu ska hon ta sig en blund.

   

   
   
  Hejdå

   

Kommentera här: