Långpass Á la Sigrid och Isabel

I söndags var Isabel och Sigrid ute på långpass (okejjagpratarommigsjälvitredjepersondetgårbravaOK?), och som vanligt spårade det en aning. Det går nämligen att diskutera om det är vi som är på långpass med de djupa tankarna eller om det är de djupa tankarna som är på långpass med oss. FÖR DJUPA TANKAR BLEV DET. 
 
Några (alla) samtalsämnen vi hade under vår träningstid 14.15-16.20:
- Relativitetsteorin
- Är livet ödesbestämt? Isf passar det in på relativitetsteorin?
- Om man kan spå framtiden
- Vad är vi människor för någonting?
- Spöken och andar
- Universum/space/yttre galaxar
- Hurvida ingenting kan vara ingenting
- VAD ÄR GODAST?! Julmust eller cola? Vi kom fram till mjölk.
 
Som ni ser hann vi gå igenom nästan alla livets stora frågor på två timmar. Vad som är godast av julmust eller cola är däremot fortfarande osagt. 
 
 
Yes. Vi hann stanna upp och ta lite turistfoton på vägen genom THA BIG CITY, men om Sture läser det här kan vi lova att passet ändå blev av mycket god kvalitet. Vi fick till och med in lite tempoökningar/fartlekar då vi vid en (flera) kritisk(a) tidspunkt(er) var övertygade om att yxmannen lurade någonstans i den mörka skogen som vi sprang genom...
 
Imorgon har alla vi ettor talredovisning på svenskan, så vart man än går hör man mumlande om miljö, skräp, körkortsålder, skönhetsideal osv... Dock säger alla ettor att dom ska ligga lågt och hålla talet på måndag istället. Vi återkommer om vilka av oss som lyckas med denna prestige-fyllda uppgift.
 
SNIPP SNAPP SLUT SÅ VAR DENNA SAGA SLUT
HEJDÅ

Kommentarer:

1 old coach:

Jag har läst. Tveksamma stopp i ett LSD-pass och tänk på att er yxman kan vara Coach from H...

Kommentera här: