11 December - Intervju med Jenny Nordlund

I stolen framför oss har precis Jenny satt sig. Ettornas egna lilla ginger med det magiska håret som kan vispa grädde. Man kan tro att eftersom att hon går på skid är det skidåkningen hon satsar på, men så är det inte. Det Jennys hjärta bultar hårdast för är fotbollen. Hon giller nämligen att hålla på med bollar (går att tolka hur man vill). Varför hon håller på med skidåkning vet hon egentligen inte.

 

På hennes snygg-lista ligger Jabbe på en orubblig förstaplats, ”han har förjävla snygga lår”."En man i mitt tycke". En annan kille med "förjävla fina" lår är Victor Bykov. Om hon däremot fått dansa tango med någon på skid hade hon helst dansat med alla. Men om hon bara fått välja en person hade valet varit lätt - Boman. Hon känner på sig att mannen har taktkänsla. En dålig ovana Jenny har är att hon skjuter upp skolarbeten till sista dagen. Vi andra instämmer att så är fallet.

 

En vän som Jenny har kommit mycket nära på skid är Lisa Sundström. Alla läsare, LISA SUNDSTRÖM. Fast och andra sidan är alla bästisar med Lisa och alla är Jennys bästisar. 

 

Julmust vs Glögg (BÅDA ÄR FÖRJÄVLA ÄCKLIGA)

Pepperkakor vs lussebullar

New York vs London

 

Lysnnar helst på: Alla fansens beundrar-skrik.

Äter helst: Pizza är förbannat gott.

Dricker helst: Lemonad

Bästa raggningsrepliken: Jag använder aldrig raggningsrepliken. Behöver inte.

Bästa strulet: Väntar på Bykov.

 

Det bästa med julen är maten och det är ju inte direkt tråkigt att få presenter ;). Det sämsta med julen är att hon tappar all kreativitet när det närmar sig. 

 
Jennys sista hälsning är att hon trivs mycket bra men skulle vilja ha palt oftare till frukost. Och till lunch. Och till middag. Så ofta som möjligt alltså. Hon gillar även smör (förbrukar ett stort paket i veckan), toalettpapper och inlagd sill. TIll det säger hon "MUUUUUUUMS". 
 
Jenny leker gärna med pepparkakor och ni alla är medbjudna. 

Kommentarer:

1 Anonym:

Har en fråga till er! Vad håller ni ettajävlar på med? Det var endast en ettatjej på träningen idag! SKÄRPNING.

Svar: Dom var på Skid-OL. Dock var det bara en ettatjej på Kanis imorse. Kolla upp rätt information innan du yttrar dig.
ettajavlarna.blogg.se

Kommentera här: