7 december - Intervju med Karin Håll

Strålkastarna (golvlampan) står riktad mot Karin när hon kliver i rummet och slår sig ner i fåtöljen. Hon har inte tagit av sig jackan och självklart inte skorna som någon gest där hon försöker visa att hon är bättre än oss bara för att hon kommer från Dalarna. Men vi vet ju att hon bara är lite trångsynt och det är därför hon tror det. Hon försöker dölja att hon har problem med det svenska språket, det är väldigt svårt att skilja på med och på och sätta det i rätt sammanhang. Man är inte snäll PÅ någon utan man är snäll MED någon. Nu hoppas vi att hon snart lär sig det!

 

 

Karins finaste minne från skid var när hon för första gången käkade den enormt romantiska middagen med Zackarias Toresson. Känslorna svallade och det var verkligen hett. Vad som hände sen är oklart. Rykten säger dock att Zacke och Nobbe håller på att uppfostra henne. De verkar gå rätt bra för här står hon och lagar mat åt dem.

Hennes absoluta favoriträtt är falukorv som hon gärna kombinerar med ännu mer falukorv. Ketchup mellan kan vara gott. Kyckling är också något hon tycker om då hon känner att de liknar henne. Ibland tycker hon också om köttbullar, ibland inte…

 

Karins absolut värsta vän är Ferry Svan, som hon hatar mer än all stark mat som finns i Asien. Hon berättar i vrede om sin så kallade Ferry Svan ragequit. Det är verkligen ett riktigt vrede då hon avskyr all stark mat. Hon verkar dock vända sig då hon följde med och åt på thai här om dagen. Imponerande!

 

Dubbelmoral är något som präglar Karins liv, därför har hon lite svårt att välja en favoritlåt, så hon väljer två. Don´t you worry child och Free falling. Hennes motto är ”dubbelmoral är bra ifall man förlorar den ena, för då har man ju den andra kvar”. Kanske kan vara smart, vem vet?

 

 

Det värsta med julen är att det är så mycket stress med det man måste göra, speciellt de traditionella förberedelserna som måste göras. Det bästa med julen är att det är mysigt.

 

Karins bästa raggningsreplik är ”När startar du, blink blink!” I övrigt så tänder hon på snygga kepsar och skosnören. Hon berättar att det är två killar är på skid som har just detta. Känner du att du har en snygg keps eller snygga skosnören så är det kanske just dig hon menar!

 

Hennes favoritland är Island för att ”där är de inte lika fega som i Sverige och bangar inte ur ett ligg eller två”. Ett rakt och ärligt svar.

 

Cykel eller Simning

Svensk eller Norsk

SkidO eller Orientering

Muskler eller Fett

Rostbiff eller Pizza

 

Hon vill hälsa en sista grej innan vi avslutar intervjun. ”Utbudet på folkan är bra.” Vad hon menar med det vet vi inte, det får ni klura på själv.

Kommentera här: