en vanlig dag i en ettajävels liv

07.30
- Vaknar, inte för snabbt, inte för långsamt, tänker sedan på vad man drömde om i natt, kommer på att det var om nån snygging på skidlinjen. Dagen har alltså börjat bra.

08.00
- Ätit frukost och trampar iväg på cykeln i riktning mot skolan. Håller nästan på att köra in i CalleHs monsterbil. Värd tyyysen miljoner kronor. Det var nära ögat.

11.30
- Woho! Dags för lunch. Är hungrig då man jobbat arslet av sig på lektionen. Glider in i matsalen med stil, förhoppningsvis drar man till med ett högt skratt så hela matsalen skakar till. Möter en idol till 4:a, får en highfive och kan stolt sätta sig och snacka lite gojja med dom andra idrottseleverna.

16.15
- Skoldagen är äntligen slut. Hatar på lärarna, hatar på tiderna. Samtidigt som man vet att dom med högre rank redan smällt i sig tvåfika samt slappat hela dagen. Loving life.

16.45
- Ätit middag med the cool ones. Skrattar högt igen, tyvärr är folkan mycket bättre byggd än den skruttiga matsalen på skolan så huset står still. Skrattar högt igen, men denna gång skakar inte huset, nej - det är Jabbes huvud som skakar på sig fram och tillbaka - Man inser att man skall dämpa ljudvolymen.

17.00
- Teori med Uffa the K. Kunskapen lyser med sin frånvaro. Men Uffa säger att man är en guld-elev ändå. Stabilt.

19.00
- Funderar över livet och dess mening. Att vara, eller icke vara - det är frågan. 

21:30
- Dunkar lite musik, dom fetaste hitsen just nu, med värsta basen. Samtidigt som man dansar runt och dricker saft. Vad kul det ska bli med studentvecka.  

23.00
- Oj, vad tiden går snabbt. Redan en dag har passerat i en ettajävels liv. Drar slutsatser om dagen som varit, vilka skämt man var tvungen att skratta åt, även fast man kanske inte tyckte dom var kul. Ty den som inte drar på smilbanden när en fjärdeårs-elev drar ett skämt, skall förevigt försonas med djävulen. Tänker sedan på personen man drömt om natten innan, och somnar harmoniskt.


Lots of love to ya'll

Kommentarer:

1 Erik:

Så härligt skrivet.

Kommentera här: