Palttävling

Idag var det palt som lunch i skolmatsalen. Förväntningarna var enorma, rykten om palttävling hade spridits under veckan. Diskussionerna om hur man skulle ladda upp hade pågått i flera dagar. Nu var det dags, det blev ett internt mästerskap mellan Svalan 1.
 
Det blev äntligen lunchdags och tallrikarna lastades med palt, fläsk, sylt och smör. Sedan var ätandet igång. När alla ätit tre paltar var blev stämmningen spänd, nu var det fokus som gällde. Inför slutet var det ingen som kunde rå på den sanna Piteåbon Jesper som klämde i sig SJU paltar! Som tvåa hade vi Johan som lyckades äta sex paltar. När rykten om att Jesper hade ätit sju stycken så jag hade tänkt klämma i mig en sista bara för att komma lika med Jesper men då skulle han ta en åttonde, för det skulle han klara om det gällde segern. Sten och Nöet slutade delat på fem paltar.
 
Med ett rejält paltkoma lämnade vi alla matsalen. Enligt rykten har Jesper just nu ett ordentligt paltkoma. Jag gissar att han tycker det är värt det. Han var ju helt ärligt ingen otippad segrare!!

// Johan

Kommentera här: